Υλικά Δημιουργίας
500 γρ κουβερτούρα
250 γρ κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ρούμι
Σκόνη κακάο άγλυκη
Καλλιτεχνική Διαδικασία
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι.
Ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα σε κομμάτια και σε χαμηλή φωτιά βράζουμε ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Στο τέλος ρίχνουμε το ρούμι.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει.
Όταν κρυώσει πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού και τα τυλίγουμε στη σκόνη κακάο.
Αν δεν πλάθεται εύκολα η ζύμη, βρέχουμε τα χέρια μας με λίγο ρούμι ή νερό.