Chocosplash M o b i l e

Κάντε κλικ εδώ για το κανονικό

www.chocosplash.gr
ΤΟΥΡΤΕΣ - ΨΥΓΕΙΟΥ
ΜΠΟΥΚΙΕΣ - ΠΑΓΩΜΕΝΑ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ - ΥΓΙΕΙΝΑ
ΚΕΙΚ - ΦΟΥΡΝΟΥ
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ - EXTREME
ΑΣΤΕΙΑ - ΒΙΒΛΙΑ
ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Μια βελούδινη απόλαυση που θα ενθουσιάσει και τον πιο απαιτητικό ουρανισκο

Τι θα χρειαστούμε:

650 γρ. κρέμα γάλακτος

250 γρ. λευκή σοκολάτα

60 γρ. ροδόνερο

1 φύλλο ζελατίνας

 

Πως το κάνουμε:

Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνας σε κρύο νερό.

Βάζουμε 250 γρ. λευκής σοκολάτας σε ένα μπολ αφού την σπάσουμε σε μικρά κομματάκια.

Χτυπάμε στο μίξερ 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει παχύρρευστη.

Ζεσταίνουμε 140 γραμμάρια κρέμα γάλακτος στους 70 με 80 βαθμούς Κελσίου και αμέσως το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε 60 γραμμάρια ροδόνερο.

Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στο μπολ με τη λευκή σοκολάτα.

Με μια ξύλινη κουτάλα / σπάτουλα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει όλη η σοκολάτα.

Στραγγίζουμε το φύλλο ζελατίνας και το ρίχνουμε μέσα στο μίγμα. Ανακατεύουμε μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του μίγματος στους 35 με 40 βαθμούς Κελσίου.

Τότε ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος που χτυπήσαμε στο μίξερ και ανακατεύουμε με πολύ μεγάλες και μαλακές κινήσεις, για να μη νερουλιάσει.

Είμαστε έτοιμοι.

Το βάζουμε σε τσέρκια, πάνω από μπισκότο (όπως στο cheesecake), σε ποτήρια, όπου θέλουμε. Μόλις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου βάζουμε τα δοχεία που την τοποθετήσαμε στο ψυγείο. Τρώγεται κρύα! Μμμμμ!


ΟΙ 4 ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ CREME BRULEE ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ